The Judge Stroe 2017

Stroe 2017

Gister dan onze allereerste wedstrijd om de punten. 

Na Ahoy nog diverse veranderingen gedaan aan te trekker. Belangrijkste wel was het reviseren van onze ontstekingen. Alles weer helemaal fris voor een hopelijk probleemloos seizoen. Verder nog de wielsnelheid aangepast. 

In Stroe stonden we met 10 deelnemers aan de start. Willem met Double D en Wil met Alligator ontbraken nog. 

Na proeftreks van Black Cat (dq), Seaside( 88,63) en een wilde run van Super Kasper, was het de beurt aan Whispering Giant. Deze zette een afstand van 103,39 een mooie afstand neer. De motoren haperden aan het eind, anders was het zeker een Full pull geworden. 

Hierna was het de beurt aan ons, de start was lastig omdat hier weinig grip te vinden was. Theo ging heel rustig op het gas en heel langzaam kwam het spul op gang. Juist toen de sleepvoet viel drukte Theo vol door en kwam de trekker prachtig in balans. Mooi rechtdoor ging het naar achter, helaas hielden de motoren het rond de 80 mtr even voor gezien. Ze pakten wel weer op maar de snelheid en de balans waren weg. Bijna 92 mtr maar hier had zeker meer in gezeten. Burning Madness kwam met 3 goed lopende motoren nog dicht in de buurt met 88,07. 

Black Cat kwam in de 2e poging tot 100,74. 

Seaside kwam niet goed weg en stopte binnen de 30 meter. Ze schoven 6 plaatsen op. Het begin van de baan werd even extra aangepakt aangezien de sleepwagen inspoorde en het erg moeilijk was om weg te komen. Rising Star reed met een prachtige balans naar 105,57 mtr. 

Eager Beaver was de volgende, jammer dat er weer een blowerbelt knapte anders was de afstand van 90,48 zeker overschreden. Ook Lambada kende problemen, al voor de 50 meter hield de achterste motor het voor gezien en hierdoor viel de combinatie stil op 74,62 mtr. 

Double Screamin’ had de zaken goed voor elkaar en zette een full pull neer. Seaside reed zich met 105,04 ook in de finale. 

 

Whispering Giant kwam in de finale het minst ver met 85,63 meter Rising Star ging hier 2 meter overheen. 

De strijd om de 1 e plaats ging tussen de hemi trekkers. Dat 4 keer rijden ook scheepsrecht is liet Seaside zien door 39 cm verder te rijden dan de Double. 

 

Komende week gaan we op zoek naar wat er mis ging tijdens onze run. Wordt vervolgd dus. 

 

Trots zijn we op onze nieuwe sponsor André van Zoest. Sinds gisteren prijkt er een sticker van “ Royalty Collection” op onze trekker. André bedankt voor je ondersteuning.

Videos van The Judge Stroe 2017

Foto's van The Judge Stroe 2017

 

 

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.