Nieuwe Website

Met trots presenteren wij u, onze nieuwe website. Onze designer en ontwerper, Marco Fijn, heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Zonder dat wij het lange tijd wisten is hij achter de schermen beginnen te bouwen aan een nieuwe website.
Het Menu, moet u bekend voorkomen, maar de gebruiksvriendelijkheid is een stuk verhoogd. Ook gaat het updaten weer een stuk sneller, omdat er minder handelingen hoeven te worden gedaan.
Enkele nieuwe snufjes zijn onder andere dat de bezoeker, onder een artikel een reactie kan plaatsen. Verder staan op de home pagina, de eerst volgende evenementen of gebeurtenissen vermeld. Klikt u echter in het menu, op de kalender, dan kunt u middels het rode vlakje links onder de kalender, het betreffende item, zelfs overnemen in uw Outlook agenda. Over gemak gesproken.......
Het vertrouwde gastenboek is natuurlijk ook gebleven.
Langs deze weg, willen we wederom, Marco hartelijk bedanken voor de fantastische site die hij weer voor ons gebouwd heeft.
Omdat er nog steeds hard gewerkt wordt aan onze nieuwe website zijn sommige pagina's nog niet volledig gevuld. Deze zullen we zo snel mogelijk weer herstellen!!

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.