Overzicht van de Wedstrijdverslagen

09-09-2019
Categorie:

De day after.... Vannacht terug gekomen van een super weekend in Denemarken. Vrijdag vertrokken en toen we op het terrein aan kwamen, hadden we absoluut niet gedacht dat er hier nog een wedstrijd gehouden zou gaan worden. De week voorafgaand was er veel water gevallen, voor zaterdag en zondag waren de voorspellingen gunstiger al werden er wat buien verwacht.

01-09-2019
Categorie:

Gister was het al weer de een na laatste wedstrijd voor de competitie, dit maal in Alphen, waar we goede herinneringen hebben aan vorig jaar, we werden er immers derde op het EK.

23-07-2019
Categorie:

Reden we vorig jaar ook in het Zeeuwse, maar toen in Cadzand, nu mochten we vertrekken naar Aagtekerke. Wel jammer dat 2 Zeeuwse evenementen op 1 dag plaats vinden, lastig ook voor sommige teams aangezien de deelnemers unlimited eerst naar Cadzand moesten en daarna direct door naar Aagtekerke.

14-07-2019
Categorie:

Een paar drukke weken achter de rug om de schade aan de achteras te repareren en de trekker weer topfit te krijgen. Eerst werd er begonnen met de demontage van de achteras om precies de schade te kunnen bekijken. Al snel waren we erachter dat er een tand of meerdere van de pignonas was afgebroken en deze de boel had geruineerd.

05-07-2019
Categorie:

We deden in Fuchtorf een dappere poging om sinds 2012 weer eens in Duitsland te rijden maar helaas gooide daar de regen roet in het eten. Daags na die wedstrijd zocht The Voice of race, Ulf Schnackenberg, contact met ons. We moesten toch echt een keer rijden in Duitsland, want er waren veel fans geweest die ons hadden willen zien rijden.