Overzicht van de Wedstrijdverslagen

10-09-2017
Categorie:

Vorige week zaterdag trokken we naar Tzum voor al weer de 1 na laatste wedstrijd van het seizoen voor ons. We zijn aan het experimenteren met de brandstofafstelling, maar kwamen daar in Lochem niet aan toe aangezien we de trekker voorzichtig afgesteld hadden staan omdat we eerst onze "nieuwe"oude motor wilden ervaren.

07-08-2017
Categorie:

Na de klapper van Putten, waarbij er een drijfstang van de rechtermotor naar buiten kwam, hebben we even moeten zweten. De nieuw aangekochte Griffon, stond nog in Engeland en met ons beperkte budget leek het dus even einde seizoen voor ons.

10-06-2017

Oudenhoorn 2017

10 juni 2017 Strak blauwe hemel met volop zon, tijd voor Oudenhoorn.

Ons defect in Stroe bleek maar een klein Elektrische probleem te zijn. Tijdens de run in Stroe is de elektrische voordrukpomp van de benzineaanvoer uitgevallen, waardoor 1 motor niet meer voldoende brandstof kreeg en uitviel. Dit euvel was snel verholpen.

13-05-2017

Stroe 2017

Gister dan onze allereerste wedstrijd om de punten.

Na Ahoy nog diverse veranderingen gedaan aan te trekker. Belangrijkste wel was het reviseren van onze ontstekingen. Alles weer helemaal fris voor een hopelijk probleemloos seizoen. Verder nog de wielsnelheid aangepast.

15-03-2017
Categorie:

Update Het is inmiddels al een tijd geleden dat de site is geupdate, dit heeft onderandere te maken met dat we veel nieuws al op facebook posten en het dan op de site al weer een stuk minder actueel is. Toch proberen we dit weer zoveel mogelijk op te pakken en u ook via dit medium op de hoogte te houden.