Overzicht van de Wedstrijdverslagen

10-09-2018
Categorie:

September 2017, starten met de bouw van The Judge MKVI. Nieuwe ideeën en veel veranderingen. Race tegen de klok om voor Zwolle onze thuiswedstrijd klaar te zijn. Dat lukt, een mooie 1e run met een wat rare landing aan het eind. Nog een keer aanhaken, en ineens sta je er heel anders voor. Een motor op een hoop en een krom frame...

23-07-2018

22-07-2018
Categorie:

Cadzand, al een tijd geleden dat we daar reden. Even vergeten hoe ver t ook weer was. Op tijd vertrokken ivm al het vakantie verkeer. Onderweg met alternatieve routes alle files omzeild, dus na ruim 3,5 uur kwamen we aan.
Op het terrein aangekomen bleken er nog heel wat teams in de file te staan vanwege een autobrand in de tunnel.

16-07-2018
Categorie:

Wat hebben we gister een geweldige dag gehad aan t strand.
Beachpull bedankt voor de top organisatie.
Super gezellig met een aantal gasten die ons de laatste maanden geholpen hebben met t weer op de baan zetten van onze dame.

31-01-2018
Categorie:

Afgelopen zaterdag mochten we in Zwolle Dennis Postema welkom heten tijdens de avondsessie. Dennis is samen met zijn vrouw Margriet, de eigenaar van Postema Dakkapellen uit IJsselmuiden. Hij volgde ons al een tijdje en is niet onbekend met motorische sporten. Zo is hij regelmatig ook op het racecircuit te vinden als toeschouwer.