Overzicht van de Wedstrijdverslagen

14-07-2019
Categorie:

Een paar drukke weken achter de rug om de schade aan de achteras te repareren en de trekker weer topfit te krijgen. Eerst werd er begonnen met de demontage van de achteras om precies de schade te kunnen bekijken. Al snel waren we erachter dat er een tand of meerdere van de pignonas was afgebroken en deze de boel had geruineerd.

05-07-2019
Categorie:

We deden in Fuchtorf een dappere poging om sinds 2012 weer eens in Duitsland te rijden maar helaas gooide daar de regen roet in het eten. Daags na die wedstrijd zocht The Voice of race, Ulf Schnackenberg, contact met ons. We moesten toch echt een keer rijden in Duitsland, want er waren veel fans geweest die ons hadden willen zien rijden.

23-06-2019
Categorie:

De wedstrijden volgen elkaar snel op, in een week tijd moet er dan heel wat gebeuren. En we zijn natuurlijk super gemotiveerd en willen nog meer dan voorgaande jaren niets aan het toeval overlaten, dus ja, we doen extra werkzaamheden en controle's om de trekker zo goed en betrouwbaar mogelijk weer op de volgende wedstrijd te brengen.

17-06-2019
Categorie:

Afgelopen zaterdag Made op het programma. De organisatie had er weer een prachtig evenement van gemaakt, altijd weer bijzonder om te zien hoe men er elk jaar weer iets beters en mooiers van weet te maken.

10-06-2019
Categorie:

Stroe, een wat andere opzet maar goed voor elkaar met grote schermen waarop het publiek naast de live runs ook nog eens mooi de herhalingen kon zien en waarop op een mooie manier de wedstrijd qua afstanden en dergelijke gevolgd kon worden.