Maak kennis met het team

Alexander van der Kolk

Allround mechanic. Verzorgt de elektronica van The Judge. Tevens is hij de data specialist en analist. Ook komen de 3D autocad tekeningen die nodig zijn om The Judge the bouwen en onderhouden van zijn hand.

Antonie Bosman

Vanaf 16 jarige leeftijd regelmatig wedstrijden in de buurt bezocht. Ook nog eens kettingaanhaker geweest op toen nog de Flevohof, hoezo zelfrijdende sleepwagens? Sinds de bouw van The Judge regelmatig de werkplaats bezocht en zo hier en daar mee naar een wedstrijd, voor hand- en spandiensten, chef barbeque, tentopzetter en dergelijke. Nu teamlid en penningmeester van de Stichting.

Frans Kloosterziel

Ik was reeds aanwezig bij de Wereld kampioenschap Ploegen en Demonstratie Tractor Pulling in 1977 op de Flevohof.

Dat maakte me zeer enthousiast !!Nou betrokken bij de bouw van de Delta Power, en in 1979 officeel in dit Teamgekomen.

In 1980 nieuwe tractor gebouwd, Lady Diana met RR V-12 Merlin motor. Hiermee in 1983 Ned. Kampioen geworden 5.7 ton.

In 1982 nieuwe Delta Power gebouwd met Packard V-12 motor . Ahoy 1983 4.5 ton gewonnen .daarna verkocht naar Frankrijk.

Vanaf 1985- 2010 vele functie's bekleed binnen de NTTO en in menig bestuur van wedstrijdorganisaties taken vervuld.

Nu: Hand en spandiensten bij The Judge en RR motoren en onderdelenzoeken!!

Gerold de Leeuw

al van jongs af aan geïnteresseerd en mee met het team. leerling elektrotechnicus, tegenwoordig de taak van multimedia en elektra rond bus/trekker

Helmer Kloosterziel

Al van kinds af besmet met het virus Tractor Pulling. Dit kwam mede door zijn vader (Frans) die al in de begin jaren '80 druk was met deze sport. Nu werkt hij zelf mee aan het bouwen van The Judge.

Jan Brokkelkamp

Twee jaar in het bestuur van de NTTO gezeten waarvan hij inmiddels al 24 jaar lid is. Ook voor hem waren de Lady-Diana en de Delta power de machines die toen zijn hart sneller deed kloppen. Voordat we zijn gestart met het bouwen van The Judge heeft hij 2 jaar meegelopen met It Kypmantsje-team welke toen mee reed in de Eurocup.

John Henry Breman

Al jaren gek van het spelletje, op de wedstrijden in aanraking gekomen met The Judge kwam geregeld een kijkje nemen in de werkplaats ging wel eens mee met het team naar de wedstrijden, nu verzorgd hij de merchandise en aller hande dingen in het team

Kor wielink

Zijn interesse is gewekt toen hij vroeger als monteur bij de Esso te Zwolle, naast de IJsselhallen, werkte. Van die tractoren moest hij meer weten! Vanaf 1999 tot 2001 in het team van Simply Irresistible gezeten en daarna in het avontuur van The Judge gestapt.

Raymond de Jongh

Van generatie tot generatie monteur in hart en nieren. Werkt bij Dieselservice Emmeloord BV en ik heb mij 2015 bij het Team aangesloten. In het team ben ik allround revisiemonteur van The Judge en de Bus.

Theo Fijn

In aanraking gekomen met de sport toen hij werkzaam was bij Frans Kloosterziel op de boerderij. Naast de agrarische werkzaamheden ook veel aan Griffon motoren en andere motoren gesleuteld. In 2001 gevraagd door Jan om mee te bouwen aan The Judge.