Sponsoren

Van der Kolk Zwolle is een modern geoutileerd bedrijf met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, die werkzaam zijn in verschillende diciplines zoals grondverzetwerkzaamheden, veegwerkzaamheden, agrarisch loonwerk, dienstenservice en verhuur.

Zieleman Heiwerken is een jong en dynamisch heibedrijf in Genemuiden.

We onderscheiden ons doordat we echt ijzersterk zijn in klein heiwerk.

Hoeben Metalen is sinds 2011 gevestigd in Kampen aan de nieuwe Zuiderzee haven. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1893 en is destijds opgericht door de overgrootvader van de huidige directeur-eigenaar Gerard Hoeben. Toen mijn overgrootvader ermee begon, ging het nog om lompen en metalen, tot zelfs beenderen toe. Tegenwoordig doen we enkel in ijzer en metalen. We zamelen vooral in de regio in, waar we 200 containers hebben staan, maar er komt soms ook materiaal elders uit het land. We zamelen in, sorteren en knippen zo nodig met een 1400 tons Lefort schrootschaar. Daarna gaat het materiaal naar bijvoorbeeld Hoogovens en EMR, of naar België en Duitsland.

De onderneming Weever containers is gevestigd op Bosrand 11 te Ens en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

De TGH Post is een complete toeleverancier voor de industrie en overige bedrijven en instellingen, o.a. scheepsbouw, metaalbedrijven, machinebouw, trailerbouw, betonindustrie, diverse reparatie- en onderhoudsbedrijven, bouw, scholen, gemeentelijke instellingen etc. Ook voor de particulier die kwalitatief hoogwaardig materiaal wenst zijn we de gewezen leverancier die met u meedenkt en die u graag alles wil verkopen dat u nodig heeft, maar u niets wil verkopen dat u niet nodig heeft.

Welkom op de website van Recycling Kampen. Al 25 jaar kunt u kunt bij ons terecht met al uw soorten afval, zowel zakelijk als particulier. Onze hoofdactiviteit is het bewerken, verwerken en inzamelen van bouw,-sloop- en bedrijfsafval. Wij maken zoveel mogelijk afval geschikt voor hergebruik. Onze specialisatie is het recyclen van alle steenachtige stoffen.

 

Spinder Electric en Spinder Yacht Support zijn werkzaam op jachten van 10 tot 150 meter.

Wij zijn een enthousiast team van ervaren mensen met een professionele visie. Hiernaast hebben wij flexibele schil van specialisten tot onze beschikking, hierdoor kunnen we actief en oplossingsgericht maatwerk bieden.

Installatiebedrijf Herold Pouwels is een allround en vakkundig installatiebedrijf in Zuid-west Drenthe.  Met klantvriendelijkheid en een flexibele instelling leveren wij een betaalbare topkwaliteit in alle installatiewerken. Groot gebracht met ambacht, groot geworden met de nieuwste technieken.

Van Bruggen Metaalbewerking maakt seriematig ferro- en non-ferroproducten op maat, van kleine onderdelen tot lichte staalconstructies. Vrijwel alle bewerkingen gebeuren op conventionele én NC-gestuurde machines. 
Van Bruggen Metaalbewerking is om verscheidene redenen partner voor bedrijven in de sectoren klein-metaal, metaalconstructie, woningbouw en machinebouw. Omdat sommige werkzaamheden niet tot hun core-business behoren, of omdat zij niet over de productiecapaciteit in mensen of ruimte beschikken.

Het merk SP Tools beschikt wereldwijd over een uitstekende reputatie in het ontwikkelen van
professioneel en duurzaam gereedschap van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Al meer dan 40 jaar lang is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van
luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Alle producten zijn speciaal
ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Wij streven naar de ontwikkeling van de beste
producten door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman.

specialist in plaat- en constructiewerk

Wat onze klanten ontwerpen, maken wij uit metaal.

Loonbedrijf van Nieuwkoop, heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in werkzaamheden in de tuinbouwsector.
Daarnaast verricht men cultuurtechnische werkzaamheden, als ook werkzaamheden in boomkwekerijen en overig loonwerk.

Postema is gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van dakkapellen en nokverhogingen. Tevens uw adres voor dakramen en horren.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Postema Staalbouw realiseert kwalitatief zeer hoogwaardige projecten in de utiliteitsbouw, industriebouw, systeembouw, renovatie en toelevering. Wij zijn uitgegroeid tot een sterke, zeer betrouwbare en vooraanstaande partner op het gebied van staalbouw. Of het nu gaat om staal, dak en gevelbekleding of turnkey; wij voeren de meest uiteenlopende projecten volledig in eigen beheer uit.

WEEVER B.V. bouwt, sloopt en ontwikkelt. Een sterke en bijzondere combinatie. Toegevoegde waarde creëren, dat is waarnaar wij streven. Bij WEEVER staan integraal denken, de belangen van opdrachtgevers en een goede communicatie daarom centraal. 
U kunt rekenen op een actieve procesbenadering en hoge kwaliteit. Al vier generaties lang. De bouwtak werkt in een straal van vijftig kilometer rond Kampen en kan beschouwd worden als een allround bouwer. Het sloopbedrijf werk landelijk en kent haar specialisme in totaalsloop en asbestsanering.

Wij zijn graag in een vroeg stadium bij een project betrokken, want op basis van een goed plan is kostenefficiënt werken veel eenvoudiger. Dat geldt voor zowel de sloop, de realisatie, als het gebruik van uw gebouw. Aan het plan koppelen wij een strak tijdschema. Heeft u een vraag? Dan kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Machinehandel van der Weerd is een jong en ambitieus bedrijf, gestart in 2006. Eigenaar Steven van der Weerd komt uit de landbouwwereld, zijn bedrijf is deels ontstaan uit hobby: Amerikaanse International tractoren importeren en restaureren.
De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op de handel in jong gebruikte Case IH tractoren.
Daarnaast speelt de import van IHC tractoren uit Noord-Amerika een belangrijke rol.
Maandelijks komen tractoren en onderdelen, zoals motoren en achterbruggen, per container uit de verenigde Staten en Canada.

RAC Reclame gevestigd in Elburg heeft de mogellijkheden uw bedrijf op allerlei manieren te promoten. Van autobelettering tot bedrijfskleding en van stickers tot gevelreclame. 

Als het om betonboren, betonzagen of chemische verankeringen gaat, is de naam Hofstede Genemuiden Betonboringen VOF synoniem voor kwalitiet, flexibiliteit en een goede prijs.
Geen opdracht is te min , of juist te groot.

Voor elk gat, groot of klein, moet je bij Hofstede betonboringen zijn.

Of het nu gaat om aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, uw bedrijfswagen, algemeen onderhoud of een grote reparatie, wij zorgen ervoor dat u weer tevreden op pad gaat. Een gedreven team van specialisten en in meer dan 80 jaar opgebouwde kennis is de basis van ons vakmanschap.

Een Breman-klant kan rekenen op betrokkenheid en persoonlijk afgestemd advies. Via de website heeft u alvast een overzicht van de door ons aangeboden diensten. 
Graag zijn we u van dienst!

 

GGI importeert en verhandeld sperma van Duitse fok- en proefstieren van elk gewenst ras. Daarnaast is men importeur van Spermex GMBH, een overkoepelende export organisatie van een aantal zuid-Duitse Ki-stations.

H. van dieren is een vooruitstrevende onderneming. Wij leveren een compleet pakket, zowel de traditionele heitechnieken als de meest geavanceerde. wij zijn door heel nederland en ook in het buitenland actief en realiseert elke funderingsconstructie, diverse paalsystemen en betonwerk tot en met de begane grond vloer.

H. van Dieren is gestart met het heien van houten palen. tegenwoordig worden alle gangbare paalsystemen toegepast, aangevuld met diverse betonbouw. ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van beschoeiingen, damwand, kades en het heien van palen op water. wij bezitten over de juiste kennis en ervaring om met diverse materialen zoals hout, staal, beton elk waterwerk tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Totaal leverancier van anti worteldoek , gronddoek , wegendoek , tentdoek / tentzeilbescherming en grasbescherming / grasprotector 

Door ons ruime / brede aanbod in producten hebben wij voor elke toepassing wel een geschikte oplossing .

Winter's Oliehandel BV is opgericht in 1957, met hoofdzakelijk handel in petroleum, huisbrandolie, gasolie en smeermiddelen. inmiddels is Winter's Oliehandel BV uitgegroeid tot een allround bedrijf op het gebied van motorbrandstoffe, smeermiddelen en vloeibare gassen voor de automative industrie, de metaalindustrie, de bouwsector, de transportsector (heftrucks) en de landbouwsector. ook vind je onze producten bij partyverhuur- en cateringbedrijven, op scheepswerven en jachthavens en in de groenvoorziening. wij leveren onze producten door heel nederland.

Voor het team van Winteroil staat service, kwaliteit en flexibiliteit voorop.