Feestavond of the year

Gisteravond hadden we als gezegd de feestavond van de NTTO in de Klaveet in Achterveld.
Dit jaar met een extra feestelijk tintje voor ons, omdat we daar de beker voor de derde plaats mochten gaan ophalen. Nadat in alle klassen de bekers waren uitgereikt, was als laatste de uitreiking van Puller of the Year aan de beurt.
In de nominaties hadden we al onze naam horen noemen. De derde en vierde plaats werden bekend gemaakt, daarna werd het verhaal spannend verder verteld door Wijnand Koopman. Hij vroeg of de laatste twee overgebleven teams op het podium wilden komen. Wij werden dus naar voren geroepen, samen met Phil Fairbanks, hij werd vertegenwoordigd door Wim Dingerink.
Na een spannende ontknoping, vertelde Wijnand, dat de winnaar was: Team The Judge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat een geweldig gevoel, na nogmaals de euforie van de derde plaats in het kampioenschap te hebben gevoeld, mochten we ook deze geweldige prijs in ontvangst nemen.
De prijs van Puller of the year, was aan ons gegund. Deze prijs, daar lever je geen strijd voor, maar die krijg je door alle deelnemende teams toegekend. Dat is een stuk erkenning en waardering, van anderen, die je op dat moment uitgesproken krijgt. Aan deze prijs liggen geen afgelegde meters, overwinningspunten of gewonnen wedstrijden ten grondslag. Hier gelden geen limieten, deze prijs wordt uitgereikt op basis van gevoel.
En wat een geweldig gevoel geeft dat, dit is het toefje slagroom op het nagerecht, het nagerecht horende bij een geweldig 2011 seizoen.
Langs deze weg willen wij onze collega pullers heel hartelijk bedanken voor deze prijs.
De foto's, al zijn ze van mindere kwaliteit vind u hier.
Leuk trouwens om een beker in handen te krijgen die een jaar of 15 geleden beschikbaar gesteld is door een van onze huidige sponsoren GGI Holland.
Wij gaan mede na vanavond op weg naar een hopelijk voorspoedig, 20V12....................................

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.