The Judge Oudenhoorn 2015

Afgelopen Zaterdag stond Oudenhoorn op het programma. ~De wedstrijd begon om 16.00 uur en we kwamen rond die tijd aan omdat onze klasse pas als 4e op het programma stond.
De baan was tricky de eerste meter, maar daarna kwam er volop grip, aan de linkerkant moest je echter niet wezen, daar was het los en verloor je snelheid.
Als eerste startte Whispering Giant, Bas reed een fullpull, hierop werd de sleepwagen zwaarder gezet. Black cat, had een mooie run, echter was het na de 80 meter wat onrustig, zij kwamen uit op 102,86 mtr. Rising Star had een mooie balans, maar kwam te dicht in de buurt van de linkerlijn en men trok het gas dicht, 102,86 mtr. Hierna was het de beurt aan Lambada, met na lange tijd in de modified ouwe Willem op de bok. Willem was niet bang en reed een keurige full-pull.
Super Kasper had een mindere run dan in Stroe en bleef steken op 79,33 mtr. Seaside reed een full-pull, ook Double D maakte de 110 mtr vol.
Hierna kwam Whispering terug en haalde t net niet, zij kwamen tot 108,58 mtr.
Dan was het Judge time, een mooie run met goede balans maar helaas net 44 cm tekort voor een full pull. We stonden nog in de finale maar er moesten er nog een aantal en we hadden niet de verwachting dat we nog een keer moesten aanhaken.
Will bleef met de Alligator stil staan op 95,17 mtr. Burning Madness kwam nog dicht in de burt met 91,51 mtr. DAn Bertus op de Double, met dezelfde ( nieuwe) banden als in Ahoy, hij zette een mooie full-pull neer. Eager Beaver kwam zonder gebroken blower belts aan een afstand van 102,11 mtr. Het team lijkt de weg weer te hebben terug gevonden.
Helaas dus voor ons geen finale, maar wel een mooie 5e plaats en ook belangrijk alles, was nog heel.
Na de finale was de uitslag, Double Screamin' , Seaside, Lambada en Double D.
We kijken terug op een geslaagde dag en staan momenteel gedeeld 4e met Lambada.
Op naar Made.
Het filmpje van onze run is vanuit diverse hoeken te bekijken onder de button video.
Wordt vervolgd.......

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.