The Judge Oudenhoorn 2017

Oudenhoorn 2017

10 juni 2017 Strak blauwe hemel met volop zon, tijd voor Oudenhoorn.

 Ons defect in Stroe bleek maar een klein Elektrische probleem te zijn. Tijdens de run in Stroe is de elektrische voordrukpomp van de benzineaanvoer uitgevallen, waardoor 1 motor niet meer voldoende brandstof kreeg en uitviel. Dit euvel was snel verholpen.

16.15 Modifieds time

9 Trekkers in de klasse en wij zijn als één na laatste aan de beurt. De Alligator, Dubbel D en Super Kasper zijn niet aanwezig.

Rising star trapt af met de proeftrek, Hij maakt een mooie run en zet een Full Pull neer.

Er word besloten door de sleepwagen bemanning om de sleepvoet 5 meter eerder te laten vallen. Whiserpering Giant is aan de beurt, deze zet  103.46 mtr neer. Eager bever heeft meer pech halverwege de run blaast hij de koppakking van de linkermotor er tussenuit waardoor deze uitvalt, ze komen tot 87.27 mtr. De volgende is Bertus met de Double Screamin’.  Bertus gaat goed op het gas maar de trekker gaat op links aan hij kan hem  niet binnen de lijn houden, resultaat  DSQ!

Seaside Affair had een hele onrustige run dat resulteerde in 95.43 mtr. Black cat kwam halverwege weer met de voorwielen aan de grond en tilde ze daarna ook niet meer op,  86.43 mtr. Lambada zette de trekker bij 101.93 mtr stil maar ging vroeg van het gas af. De tweede run van de Rising star  na de proeftrek was een onrustige, ze komen tot 95.35 mtr.

Wij zijn aan de beurt. We hebben de Sleepwagen iets meer op rechts laten zetten, Theo bouwde het netjes op en bij 20 meter kwam de trekker  los met de voorwielen. Ondertussen had Theo al vol gas, ze bleef redelijk in balans  maar de snelheid  was wat laag dit resulteerde in 93.35mtr. Wat ons wel op viel is dat de trekker goed blijft doorgaan aan het eind van de baan, de banden doen hun werk erg goed.

Als laatste was Burning madness aan de beurt, zij kwamen tot 81.43.

De finale bestond uit de Whipering Giant en Lambada, uiteindelijk trok Lambada met 106.35 mrt aan het langste eind, Whispering Giant kwam op 103.15mtr

Een mooie 5de plaats voor ons

Volgende week  Power weekend in Made.

Videos van The Judge Oudenhoorn 2017

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.