Long time no see

Zo dat is een hele tijd geleden dat we de site geupdate hebben. Wat technische problemen, die nog niet helemaal zijn verholpen stonden dit in de weg. Maar gelukkig kunnen we nu weer iets nieuws delen. Foto's lukt nog niet, maar daar wordt nog aan gewerkt.
Wat hebben we zo al gedaan de laatste maanden. De trekker is compleet uit elkaar geweest, motoren van het frame, alles gecontroleerd en het inwendige bekeken en onderzocht. We hebben extra olieleidingen aangebracht om de motoren nog beter van de juiste smering te voorzien. De koppelingen van de superchargers zijn ook weer helemaal fris, hier is nieuwe voering op gekomen en alles is weer afgesteld.
De banden en de velgen, hieraan is veel aandacht besteed, opnieuw en anders geslepen en de velgbreedte smaller gezet. Aan de voorzijde van de trekker hebben we het sleepoog aangepast, dit is nu geen sleepoog meer, maar een "oppakoog", vanaf dit jaar is het namelijk verplicht dat alle tractoren aan de voorzijde kunnen worden gelift, zodat alles makkelijker op de plek kan worden gezet.
Verder hebben we alle brandstofleidingen vervangen door high tech rvs omhulde slangen en de bekende rode en blauwe koppelingen.
Daarnaast is de hele bedrading van de electra vervangen en hebben we onze datalogger uitgebreid met Smartwire. Dit is een systeem wat d.m.v. gegevens die de datalogger opslaat, andere zaken kan aansturen. Een extra high tech onderdeel dus, waar we veel aan hopen te hebben en waar we een stuk extra betrouwbaarheid en veiligheid mee creeeren.
Verder is de hele aandrijflijn, zoals de koppelingen, priceassen, aandrijfas, couplers, differentieel, steekassen en planetairen gecontroleerd en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Alle vloeistoffen zijn verniewd, kortom alles maar dan ook alles is weer helemaal fris.
Veel tijd is er ook gaan zitten in het opbouwen van onze reserve motor, de laatste onderdelen hiervoor lieten wat op zich wachten, maar voor het eerst hebben we een compleet reserveblok staan, waar we hopelijk nog lang geen gebruik van hoeven te maken.
Naast de trekker hebben we ook heuse verwarming in de schuur aangelegd, mede door onze sponsor Hoeben, zitten we er nu warmpjes bij, een diesel gestookte ketel uit een binnenvaartschip, houdt de boel op temperatuur.
Dan de bus, de "living"hebben we compleet gestript, alleen de koelkast en de computer is blijven staan. De stoelen zijn vervangen door heerlijke bioscoopstoelen in een felrode kleur. Deze waren echter iets breder dan de oude stoelen, hierdoor moesten we de vloer aanpassen. Dit hebben we gedaan door het schuin oplopende gangpad, te laten vervallen. De vloer is voorzien van een nieuwe bekleding, deze is netjes afgewerkt met aluminium lijstjes en op de trap liggen traptredes van traanplaat.
Voor de verlichting, kozen we led lichtstrips die in meerdere kleuren, passend bij de heersende sfeer, kunnen worden geschakeld.
We kunnen weer netjes zittend naar de wedstrijden, al is de living nog niet helemaal afgewerkt. Er moet nog een nieuwe kast worden getimmerd, de plafondbekleding wordt nog vervangen en het geheel moet nog netjes worden afgewerkt, maar de eerste resultaten mogen er zijn.
Afgelopen week is er een reporter van de regionale krant "Streeknieuws" bij ons op bezoek geweest. Vandaag stond er een mooie promo voor onze trekker, de wedstrijd in de Ijsselhallen en de sport in het algemeen in de krant. Leuk om te lezen misschien: http://issuu.com/streeknieuws.nu/docs/160114-streeknieuws/17?e=6131469/6...
We zijn dus bijna klaar voor onze "thuiswedstrijd" in Zwolle, ook wel weer toe aan brullende pk's die zaterdag 25 Januari de hal weer zullen gaan vullen. Kom gerust langs om The Judge te bewonderen.
Bij multimedia, vindt u onder video's onze Zwolle promo.
Have fun.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.