Na Lochem

Even een kleine update vanuit de werkplaats.
Maandagavond de trekker gelost, en zoals bij velen hadden ook wij wat baan en rennerskwartier verzameld en naar het eiland gesmokkeld.
Alles schoon gespoten en alles weer de werkplaats in. Toen we accu's van de startkar wilden gaan opladen, was het ff zoeken naar waar we die ergens in de bus hadden opgeborgen. Meestal heeft alles een vaste plek in de bus, maar voor Lochem hadden we een nieuwe bolderkar aangeschaft om ons nieuwe aggregaat, de brandstof en de ventilator te vervoeren naar het parc ferme. Dus alles moest een nieuw plekje krijgen.
Na enig zoekwerk kwamen we erachter dat de startkar was blijven staan in Lochem. Die is dus gisteren maar even bij team Hurricane opgehaald, anders zou het voor de concurrentie in Meerkerk wel heel makkelijk worden.
Dinsdagavond hebben we de rest van de trekker gecontroleerd en we hebben daarbij niks raars gevonden. Dus we staan al weer bijna klaar voor Meerkerk. Vanavond de laatste puntjes op de i zetten en laden voor Zaterdag.
We hopen dat het vanwege het weer zaterdag allemaal kan doorgaan want de voorspellingen zijn nog niet zo heel goed.
Vanaf de Veluwe komen er berichten dat men hun uiterste best wil gaan doen de 2e plaats in het klassement te pakken, dus zullen wij er alles aan doen om die 2e plaats vast te houden.
Het kan een mooie strijd gaan worden.
Degene die tweede eindigd, mag namelijk direct naar het EK in Finland.
We gaan natuurlijk hiervoor onze uiterste best doen. Wel vreemd trouwens om over dergelijke dingen na te moeten denken, als aan het begin van het seizoen iemand gezegd had dat we na Lochem op een tweede plaats zouden staan, was die persoon waarschijnlijk afgevoerd in een dwangbuis.
We genieten momenteel van het moment en elke wedstrijd beschouwen we als een finale.
Vooralsnog maken we ons geen illusies en gaan we eerst kijken wat we kunnen presteren in Meerkerk.
De webmaster zal er vanaf zaterdag niet zijn, dus de website zal waarschijnlijk weinig nieuws laten zien. Misschien dat er in het buitenland nog ergens een computer vrij is, zodat ook dit opgelost kan worden.
Tot later.........

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.