Oudejaarsdag nieuws

Het carbid verkopen zitten er weer op. Verder zijn we afgelopen week erg druk geweest. Hier en daar hadden diverse teamleden vrije dagen en die zijn zeer nuttig gebruikt. Er is dus veel werk bij en rondom de trekker verzet. Het complete brandstofsysteem, is klaar en gemonteerd. De klepdeksels zijn weer gemonteerd en daarna de nieuwe uitlaten. Staat zo wel erg te glimmen....

Aan de ene kant is de ontsteking al weer compleet gemonteerd, de andere motor mist nog de verdelerkap en de bougiekabels.
Tijdens het ontluchten van het koelwatersysteem, bleek dat een van de waterpompen wel heel erg warm werd. Hierop hebben we dus maar besloten twee nieuwe waterpompen te monteren, deze zullen komende week binnen komen. Ondertussen is de velg waar een gaatje in zat ook vakkundig dichtgelast.
Komende week, is de achteras aan de beurt en zal de rest van de electronica worden aangesloten. Er zijn nog een paar onderdelen, die van een strakke laklaag worden voorzien, deze hopen we ook volgende week binnen te krijgen. Dit zijn de afschermingsplaten van de motoren, de plaatjes in de supercharger afscherming, de rijdersstoel,..... ja en die wordt apart,.... en last but zeker niet onbelangrijk, het dashboard. Hierin komen de nodige schakelaars en zal het display van de datalogger een plekje vinden.
Kortom er is de laatste week heel veel werk verzet, maar er moet in drie weken ook nog heel veel gebeuren.
Komende week willen we de trekker zover klaar hebben dat er gestart kan gaan worden, om zodoende de ontstekingen exact op tijd te kunnen zetten. Als dat allemaal voor elkaar is, zal de verzamelbak en de aandrijflijn gemonteerd moeten gaan worden. Als laatste willen we dan het geheel nog een keer op het wegje voor de werkplaats gaan testen. De remmen inremmen en de koppelingen testen.
Dit testen van de koppelingen doen we altijd als we de verzamelbak eraf gehad hebben, om zodoende er zeker van te zijn dat de boel weer perfect afgesteld staat.
De foto's staan zoals gebruikelijk weer in ons Picasa album.
Rest ons voor dit jaar niks anders dan iedereen een gezond en goed 2011 toe te wensen, met hopenlijk veel mooie runs en dito wedstijden.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.