Oudenhoorn

Oudenhoorn, we kunnen er heel veel over zeggen,.... Na een week hard sleutelen, dachten we het probleem gevonden te hebben. Op de rechtermotor hadden we twee nieuwe pointboxen gemonteerd en de onstekingen gecontroleerd qua tijdstip en afstelling.
Vol goede moed dus naar Oudenhoorn, we stonden als een na laatste klasse aan de start, de baan zag er goed uit, zelfs na een behoorlijke regenbui. Er moest wel even wat werk verzet worden door de baan aanleggers, maar er zat voldoende grip in de baan.
Opvallende afwezige was Lambada. Door de schade die ze vorige week en in Stroe hadden opgelopen, waren ze er niet bij. Hiervoor in de plaats reed Burning Madness mee.
We reden met flaoting finish en de verste afstand telde dus. Eager Beaver kende problemen, weer een blowerbelt kapot, dit keer bij 25 meter, waardoor Jaap het gas dicht deed en kwam tot 32.44 mtr.
Whispering zette met een geweldige run een afstand neer van 109.23 mtr, Double Screamin met Berry op de bok, kwam hier niet aan en zette 108.60 neer. Seaside moest wat remmen en kwam tot een afstand van 105.12 mtr. Bij Burning Madness hield de reverser het niet vol en men stond stil op 8.99 mtr. Dan waren wij aan de beurt, Theo voelde de baan goed aan en drukte rond de 20 meter het gas vol open, de trekker ging erin hangen en weer begon de rechtermotor zijn eigen leven te leiden. Metershoge vlammen op de uitlaten en geen vermogen. We stonden stil op 74.90 meter, ook lag de noodstop eruit en hierdoor mochten we nog weer terug komen. We besloten dit niet te doen aangezien we eerst wilden uitzoeken wat er aan de hand was, waardoor de motor niet goed loopt.
Rising Star, had weer last van groeiende banden en kwam daardoor tot een afstand van 71.65 mtr. Black Cat trok wat naar links, maar werd binnen de baan gehouden en kwam tot 98.29 mtr.
Als laatste Willem Veldhuizen met Double D, de trekker pakte goed op en met een aantal luide knallen aan het einde was de afstand 99.67 mtr. Duidelijk opgelucht en vol vreugde balde Willem zijn vuisten en vierde een feestje met het publiek. Mooi om te zien.
We haalden dus weer een zesde plaats en baalden flink. Maar komende week gaan we op zoek naar dat wat we vorige week klaarblijkelijk niet gevonden hebben.
Wordt vervolgd.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.