Tank S Rally Emmeloord

Gisteravond, zijn we ter promotie van de sport, ons team en de wedstrijd op 2e Pinksterdag in Emmeloord, aanwezig geweest op industrieterrein de Munt in Emmeloord. Hier werden 2 proeven van de Tank S Rally verreden. Op het middenterrein kon het toegestroomde publiek, naast de voorbij razende rally auto's kennis maken met andere takken van motorsport. Zo was er een parcour uitgezet voor een aantal crossauto's. De landmacht was aanwezig, evenals een Dakar truckteam. Daarnaast was er een wegraceteam met 2 motoren, een dragrace team en een truckrace team aanwezig. Kortom behoorlijk wat motorisch geweld en dat trok veel bekijks.
Samen met het team van Landy en Rattle 'n hum, hadden we een mooi plekje. Helaas stond de Rattle bij de spuiter, maar de studenten hadden een beamer met diverse tractorpullingfilmpjes en diverse onderdelen meegenomen om te laten zien.
Ook de organisatie van de wedstrijd in Emmeloord was aanwezig en zij zorgden voor de inwendige mens, door het bakken van hamburgens en het maken van broodjes shoarma.
Erik van de Heuvel had een prachtig tractorpulling-promo-filmpje gemaakt, wat regelmatig op de grote schermen tussen het publiek was te zien.
Gezien het aantal bezoekers die we op onze gezamelijke stand hebben ontvangen, kunnen we gerust stellen dat het een zinvolle avond was, voor herhaling vatbaar. De foto's hiervan zijn te vinden in ons fotoalbum, mede namens Jan Bakker.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.