Update werkplaats

Natuurlijk was het gisteren 1 April en scoorden we zo rond de 600 bezoekers met het voorgaande bericht. Maar de liefhebbers kunnen gerust zijn, we stappen voorlopig nog niet van onze Griffons af.
Het gerucht over de V8, had meer betrekking op de afgelopen jaar in Bakel geplofte motor. Zoals op de foto's wel is te zien, is er van dit blok weinig tot nks meer bruikbaar. Over cilinder 2, ligt het hele blok open. De enige verbinding die er nog zit is een reepje aluminium van 3 cm lang en 0.5x0.5 cm. Ook zijn beide cilinderbanken dusdanig beschadigd dat deze niet meer te gebruiken zijn.

Het enige wat we hier nog van zouden kunnen maken is,..... juist...... een V8.
Ondertussen zijn we een reserveblok aan het klaar maken. Hier gaat al met al nog wel wat tijd in zitten, maar de trekker staat klaar voor de komende wedstrijd dus hier kunnen we genoeg tijd aan besteden.
Af en toe krijgen we ook nog wel eens leden van andere teams op bezoek, die dan ook niet te beroerd zijn om een handje te helpen.
Onlangs was deze bezoeker al zo vroeg in de schuur dat hij degene was die het licht aan deed.

De dienbladen, die u op de foto bovenop de motoren ziet, zijn niet bedoeld om te gebruiken als biertafel, hier leggen we het gereedschap op tijdens het sleutelen. Voorheen legden we dit nog wel eens bovenop de motoren, maar nu deze zo mooi in de lak zitten, willen we dit graag zo houden.
Verder is de oude keet die we hadden, afgevoerd door een van onze sponsoren T. Brouwer B.V. uit Genemuiden. Ook dit gebeurde weer geheel belangeloos, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Opgeruimd staat netjes zullen we zo maar zeggen.
Op 7 Mei aanstaande, zal er bij de motorclub De Zwervers, weer een Engelse dag worden georganisserd. Deze dag zal in het teken staan van alles wat ook maar iets met Engeland te maken heeft. Allerlei oude en nieuwe Engelse motoren zullen er te zien zijn, evenals een oude stoomwals en oude auto's. Vanwege het Britse karakter van onze motoren, zullen ook wij deze dag aanwezig zijn en zullen de V12's meerdere keren gestart gaan worden. Verder is er nog een Japscrap gepland. Wat dit precies inhoudt, blijft nog een verassing, maar zeker is wel dat Japanse motoren, bij deze motorclub, niet hoog in het vaandel staan.
Een ieder is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Klik hier voor de website.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.