Werkplaats Nieuws en Open Dag

Het is al weer een tijdje stil geweest op onze site, vandaar dat we een update wel nodig vonden. Afgelopen zaterdag hebben we een open dag gehouden voor donateurs, sponsoren en genodigden. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door Hoeben Metalen B.V. Er werd een gedeelte van de hal van 100x40 meter beschikbaar gesteld, zodat we daar een geweldig feest konden houden. De hal werd verwamd middels een aantal heaters die beschikbaar gesteld waren door Kok Verhuur uit Genemuiden. Er werd een bar geinstalleerd en verlichting opgehangen. Spannend was het nog even met de installatie van de beamer. Deze wilde niet op de manier werken zoals wij dat wilden. We weken uit naar een groot TV scherm, maar 's avonds hadden we het gelukkig goed voor elkaar.
Geert was de laatste weken erg druk geweest met het maken van een DVD, met daarop alle runs van 2011. Om dit allemaal op een nieuwe computer in 1x voor elkaar te krijgen had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijke was de definitieve versie dan in de nacht van vrijdag op zaterdag om 2.00 uur klaar. Het is een geweldige DVD geworden.
Deze DVD seizoen 2011, is momenteel nog niet beschikbaar maar zal binnenkort te bestellen zijn, natuurlijk zullen we ook enkele exemplaren meenemen naar de wedstrijd in Zwolle.
'S middags, kregen we ook nog bezoek van Matthias Gerritsen en zijn vader Gert. Zij gaan samen naar bijna elke wedstrijd toe en nu we inmiddels in de winterstop zitten en er geen rijdende trekkers te zien zijn, duurt de winter voor Matthias wel erg lang. Hij is thuis veel bezig met het tekenen en kleuren van tractoren, zo wilde hij ons in Meerkerk al een exemplaar aanbieden, maar dit kwam er op dat moment niet van. Afgelopen zaterdag is hij met zijn vader ook bij ons te gast geweest. Geweldig om te zien hoe hij hier zichtbaar van genoot. Hij overhandigde Theo trots zijn creatie, zoals op bijgaande foto is te zien.

Het terrein van Hoeben Metalen B.V. lag er spik en span bij. De mannen waren in de week voor het feest erg druk geweest om alles er super bij te hebben staan. De vrachtwagens stonden gewassen voor de deur,met hierop natuurlijk een container van een andere sponsor Tosec uit Zwolle. Het was dan ook een genot het 4 hectare grote terrein te bekijken. Dick Meijer van trekkerkieken.nl heeft hiervan een aantal mooie plaatjes geschoten. Ook kwam er nog een mooie teamfoto uit de bus.
Tijdens het welkomstwoord 's avonds hebben we een kadootje overhandigd aan Mark van de Belt van Hoeben, in de vorm van een setje beschilderde klompen, de ene liet een afbeelding zien van het logo van Hoeben, op de ander stond de naam van The Judge. Deze klompen waren voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld door wie anders dan de Klompeboer. Gerrit hiervoor nogmaals hartelijk dank. Aan het eind van het welkomstwoord hebben we ons nieuwe logo onthuld.
En voila, dit is het geworden:

Helaas was er met het bedrukken van de T-shirts en sweaters wat misgegaan, maar binnenkort zullen deze ook in de verkoop komen.
Er werd tot in de late uurtjes gebarbequed en gedronken en zo was het rond een uur of half drie tijd om naar huis te gaan. Ook de BBQ werd ons aangeboden door Hoeben Metalen B.V. Maandag de boel opgeruimd en dinsdagavond de trekker en toebehoren gelost in de werkplaats.
We kijken op een geslaagd feest terug.
Een aantal mensen willen we langs deze weg nogmaals bedanken:
Mark, Gerard, Arthur en Ronald voor de geweldige accomodatie en de hulp bij het organiseren en opbouwen.
Albert en Nico van Kok Verhuur Genemuiden
Gerrit Korenberg alias de Klompenboer
Dick Meijer
Matthijs en Gert Gerritsen
Jos en Marcel voor het bedienen van de tap
Brenda voor het maken van de hapjes, de koffie en de THEE !!!!
En natuurlijk al onze andere sponsoren, want zonder hen zou ons team niet bestaan.....
De foto's zijn te zien in ons fotoalbum op Picasa, klik hier voor de link.
Helaas konden we de trekker niet starten, omdat we al aan het winteronderhoud begonnen zijn. De rechter motor is inwendig inmiddels gecontroleerd en we hebben geen rare dingen gevonden. Met deze motor zijn we in 2003 begonnen en hiermee hebben we tot nu toe helemaal geen problemen gehad. We zijn er zuinig op. De linker motor zullen we van de trekker halen, omdat we hier een probleem met een lagerschaal ontdekt hebben.
Verder zullen we de komende weken beide superchargers demonteren om deze ook van binnen te kunnen inspecteren.
Inmiddels hebben we de Pullers van onze eigen velgen gedemonteerd. We hebben een nieuw set banden besteld in de USA. Het is nog even afwachten wanneer deze binnen komen, omdat onze leverancier momenteel zit te wachten op een nieuwe zending die bij Firestone vandaan moet komen. Nadat ze bewerkt zijn, zullen we deze dan op onze eigen velgen monteren. Wij hopen dat de banden er voor de wedstrijd in Zwolle onder zullen zitten. Mocht dit qua tijd allemaal niet lukken, dan mogen we de van Bertus geleende Pulelrs er nog onder houden.
Op zich hebben we het gevoel een rustige winter tegemoet te gaan. We gaan deze winter namelijk niks verbouwen of nieuw bouwen. Wel alles controleren en groot onderhoud plegen, zodat we hopenlijk 2012 weer kunnen gaan schitteren.
Binnenkort ( 5 November aanstaande) hebben we de feestavond van de NTTO, waar de bekers van afgelopen seizoen uitgereikt gaan worden. We zullen daar dit jar dan ook met een heel ander gevoel heen gaan dan andere jaren. We trekken dan ook van het ene feest naar het andere....
Zodra er meer nieuws is dan zullen we dat hier melden.
Verder kunt u ons sinds kort volgen op , via https://twitter.com/#!/Team_The_Judge

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.