Winterwerk 2010/2011 en nieuwbouw The Judge V4

Inmiddels hebben we de drijfstangbouten van het blok wat vorig jaar wel heel van de trekker kwam, verwisseld voor nieuwe verbeterde bouten en moeren. Deze motor staat dan ook al weer bijna klaar voor het nieuwe seizoen. De andere motor wordt ondertussen verder opgebouwd en de krukas, de drijfstangen en de zuigers zitten al weer op hun plek.

Verder is het frame verhuisd naar de werkplaats. Hier is het gemakkelijker werken en omdat inmiddels motor 1 bijna klaar is, hebben we hier nu weer de ruimte voor. Het blijft een beetje passen en meten, maar het gaat net. De nieuwe voorvelgen en banden zitten al weer onder het frame. De oude banden en velgen hadden een draagvermogen van ca. 650 kg. Aangezien we vorig jaar op de neus ronde de 1500 kg wogen was dit wat aan de krappe kant. Er liep dan ook wel eens een bandje van de velg. Om dit te voorkomen hebben we de nieuwe dus aangeschaft en gemonteerd.
De planetairen zijn gemonteerd en ook de stuurinrichting doet het weer. Verder zijn we bezig geweest met de montage van de Pullers op de nieuwe achtervelgen. Dit doen we bij GGI Holland in de schuur, vanwege het ruimte gebrek. Jeroen, ook langs deze weg, dank je dat dit zo kan.
Als je op de foto hierboven klikt, kom je in onze foto gallerij, waar inmiddels de laatste foto's weer zijn toegevoegd.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.