Winterwerk 2010/2011 en nieuwbouw The Judge V4

We gaan rustig maar gedreven verder met het opbouwen van de motoren en de trekker.
Van de 4 jaar geleden beschadigde motor, wordt inmiddels de krukas voorzien van de gevorkte drijfstangen. De andere drijfstangen zullen worden voorzien van nieuwe speciale drijfstangbouten en moeren. Deze zullen als het goed is eind van de week binnen komen, waardoor we verder kunnen met het monteren.
Het eerst zullen we dan de motor waarmee we afgelopen seizoen hebben gereden voorzien van deze nieuwe onderdelen. Ook zal dan de, van nieuwe onderdelen voorziene, superchargerkoppeling weer gemonteerd worden. Deze motor, is dan klaar voor het nieuwe seizoen.
De andere motor zal ondertussen verder worden opgebouwd en ter zijner tijd van een nieuwe laklaag worden voorzien.
Verder komen er nog meer nieuwe onderdelen binnen. Zo willen we nieuwe voorwielen met banden toepassen. Deze set heeft een hoger draagvermogen, iets wat we toch wel nodig zullen zijn. Afgelopen seizoen, liep er al eens een bandje van de voorvelg. Nu we weer meer gewicht op de neus krijgen, zou dit probleem alleen maar erger worden. Vandaar dus dat we gekozen hebben voor een hoger draagvermogen.
De bestelde datalogger en de nieuwe achtervelgen, beide komend vanuit de USA, zijn inmiddels onderweg en zullen binnenkort worden afgeleverd.
Dan kunnen we daar ook weer mee verder, zodat we hopenlijk niet in tijdnood komen voor de wedstrijd in Zwolle, die over 9 weken al weer voor de deur staat............
Er moet dus nog veel gebeuren, maar we houden u op de hoogte.
De laatste foto's zijn inmiddels hier weer toegevoegd.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.