Engelse dag Motorclub `de Zwervers`

Afgelopen zaterdag bezochten we met onze trekker, een door motorclub de Zwervers georganiseerde, Engelse dag. Zoals de naam al zegt, staat deze dag in het teken van alles met een Engelse achtergrond. Vanwege het Rolls karakter van onze motoren hadden wij hiervoor dan ook een uitnodiging gekregen.
Naast onze trekker was er nog veel meer te zien van Engelse makelij. zo waren er diverse Mini coopers te zien, evenals een oude Landrover, een Jumbo stoomwals, diverse stationaire motoren en natuurlijk diverse motorfietsen van uiteenlopende merken, zoals Triumpf, BSA en Norton.
Wij konden het natuurlijk niet laten even een van de V12's te starten. Dit leverde ons direct een nominatie op voor De Lawaaibak. Zo waren er diverse categorien waarvoor men genomineerd kon worden.
Leuk ook om te horen en te zien dat elke eigenaar zo weer een eigen verhaal heeft wat hoort bij zijn of haar machine en ook het enthousiasme te zien waarmee dit verhaal verteld wordt. Geen hoogstaande budgetten, maar alles wordt met veel zorg onderhouden en met veel uurtjes arbeid in tip-top conditie gehouden.
Na een aantal optredens van onder meer een Engelse band, waar me de naam even van ontschoten is, werden de prijzen voor de genomineerden uitgereikt. Uiteindelijk wonnen we in de Lawaaibak categorie de 1e prijs. Een foto van deze prachtige bokaal is te zien in het Fotoalbum.
Ook werd er een wisselbeker in de wel heel speciale Jap-scrap categorie uitgereikt. Deze was voor die persoon die door middel van het gooien van een betonklinker, het zwijgen oplegde aan een stationair draaiende Jap.
Voor een korte impressie van deze dag, zijn de foto's te zien in ons Foto Album.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.