Werkzaamheden

Even wat rust gehad, na de toch wel drukke werkzaamheden voor de wedstrijd in Zwolle. Althans op de website dan. In de werkplaats zijn we rustig door gegaan. Eerst hebben we de linkerachtervelg weer los gehaald. In Zwolle bleek dat we toch nog wat aardig lucht uit deze band kwijt raakten. We hebben het hart van de velg weer los gehaald, de kitresten verwijderd, opnieuw gekit met een ander type kit en dit laten drogen. Twee dagen later de band weer opgepompt en we zijn inmiddels twee weken verder en de band is nog op spanning. Deze actie kunnen we dus geslaagd noemen.
De rechterachterband, verloor ook wat lucht, dus die gaan we op dezelfde manier aanpakken, ook daarbij hopen we dan op een lekvrij resultaat.
Ondertussen was wel gebleken dat het profiel op onze banden wat aandacht nodig had. Het was in Zwolle sowieso lastig grip vinden, maar de snit van de kammen op de banden was voor ons niet optimaal.
We hebben zelf een bandenslijpmachine aangeschaft om deze klus te kunnen klaren. Verder kan je d.m.v. diverse hulpstukken met dit apparaat ook polijsten. Dat zullen we nog een beetje moeten leren, maar ook dat gaat goed komen.
Ja en wat doe je dan, als je gepland hebt om die band te gaan slijpen en het regent buiten pijpestelen........ ?
Dan zet je gewoon een grote paraplu op en je gaat ervoor....

Euhm, de fotograaf stond in dit geval wel (o)verdekt opgesteld.

Laat wat van je horen Reactie toevoegen

Comments

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <i> <u>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.